Leon Hajenius kwam, zag en overwon als de winnaar van de Make-up Awards 2015! Het winnen van deze Award biedt Leon vele nieuwe platvormen. Leon werkt niet alleen als visagist & hairstylist, hij is op dit moment ook nog werkzaam als metaalbewerker in de staalindustrie.

Nederland mogen vertegenwoordigen op de Internationale Make-up Awards 2016 op 5 Maart in Düsseldorf ziet Leon als een groot compliment op zijn werk. Zijn verfijnde techniek gekoppeld aan het thema “A Walk on the beach” vertonen aan een 6 koppige internationale jury heeft hem een 5e plek bezorgd. Leon Hajenius mag vol trots daarom gezien worden als beste visagist binnen de top 5 van de wereld!

Van metaal naar make-up! Iets waar Leon met zijn passie, precisie en zijn bijzonder mooie en vriendelijke persoonlijkheid als fulltime freelance visagist naar toe werkt.
Leon houdt ervan als het totaalplaatje klopt. Eind 2012 heeft hij zijn opleiding bij Dik Peeters in Amsterdam succesvol afgerond. Daar zagen zij al zijn gedrevenheid zoals “directrice” Amber Peeters citeert. In 2013 nam Leon voor het eerst deel aan de Make-up Awards, hier kon hij zijn creativiteit en kwaliteiten voor het eerst aan een jury tonen. Een hele ervaring rijker en een zeer gewaardeerde 2e plaats, runner-up 2013 heeft hem alleen nog maar meer naar perfectie doen streven.

Leon zijn werk zien we terug bij diverse shows, denk aan o.a. Addy van den Krommenacker. Maar ook bij diverse commerciële opdrachten, tv programma’s en in de fashion & beauty bladen. Het management van onder andere Mari van de Ven “Superworkx” heeft zijn harde werken en zijn groei beloond door in april 2015 een mooie samenwerking aan te gaan. Het contract is getekend, let’s start!! Inmiddels wordt Leon ook voor tv programma’s van Talpa geboekt en is de visagie zijn lust en zijn leven.

“Hajenius Hair & Make-up” één van Leon zijn mooie dromen die is uitgekomen. Klik hier en volg zijn creatieve carrière.